Hogere WOZ-waarde? Dan mogelijk rentekorting.

Steeg de WOZ-waarde van je woning alweer per 2020? Als bezwaar maken niet loont, bekijk dan of je in aanmerking komt voor een lagere hypotheekrente.

Huis (ver)kopen tijdens Corona-crisis.

Ongekend  is misschien het meest gebruikte woord van de laatste weken van Corona. Daarom verkenden wij voor jou enkele praktische zaken rond de huizenmarkt.

Niet de deur uit? Toch persoonlijk advies via de webcam.

We leven (even) in onzekere tijden. Het Corona-virus houdt ons binnen. Toch draait de wereld door en heb je  misschien juist vragen voor je financieel adviseur. Via de webcam kan dat eenvoudig en toch heel persoonlijk. Inclusief meekijken op zijn scherm.

Duurzaamheidsprofiel.nl biedt meerwaarde voor het hypotheekgesprek.

Terwijl 80% van de huizenkopers hun woning energiezuiniger wil maken, komt dit slechts in 8% van de hypotheekgesprekken aan de orde. Duurzaamheidsprofiel.nl helpt je dit onderwerp aan te kaarten én eenvoudig aan € 9.000,- of meer extra hypotheekruimte.

Van duur huren naar een hypotheek… waarom lukt dat niet altijd?

Ook al heb je (allebei) een baan, toch vinden veel starters lastig een betaalbare, passende woning. Wie te veel verdient voor gesubsidieerd huren, is aangewezen op de vrije sector. Met een fikse huur. Waarom kan dát wel, maar is een woning kopen lastig? En zijn er tips?

Financiële onzekerheid? Vraag je adviseur om raad.

Horeca en winkels dicht, rode cijfers op de beurs, een onzekere huizenmarkt. Veel Nederlanders maken zich zorgen. Om hun gezondheid en die van hun naasten, maar ook over hun financiële situatie, nu of straks. Met welke vragen kan je adviseur je helpen?