Onze diensten

Hypowonen kan jou helpen bij het zoeken, aankopen of verkopen van een woning en alle diensten daar omheen.

Een woning aankopen

Ben je verliefd geworden op een woning, maar vraag je je af of het wel een goede keus is? Of ben je van plan te gaan verhuizen, maar kun je dat ene droomhuis maar niet vinden? Kortom, ga je een woning aankopen? Schakel dan onze aankoopmakelaar!

Samen gaan we op zoek naar de woning die het beste bij jouw wensen past. Wij begeleiden je bij het bepalen van jouw wensenpakket en je bent als eerste op de hoogte als er nieuwe woningen op de markt komen. Samen met jou bezichtigen wij de woningen en wijzen wij je op de details die jij wellicht zelf over het hoofd ziet. Daarnaast gaan we voor je onderhandelen als je eenmaal de juiste woning hebt gevonden.

Een woning verkopen

Wij hebben een samenwerking met www.mijneigenhuisverkopen.nl, op hun website kun je zien welke diensten en ondersteuning zij jou kunnen leveren bij het ‘zelf’ verkopen van jouw huis. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen.


Een lokaal gecertificeerd makelaar helpt je bij het bepalen van de juiste vraagprijs. De bezichtigingen doe je zelf. Niemand kan dit beter dan jijzelf. Zodra er een bod wordt gedaan op jouw woning helpen wij zij je bij de onderhandeling met het streven naar de hoogste prijs voor jouw woning. Verkopen via mijneigenhuisverkopen.nl betekent kwaliteit voor een scherpe prijs.

Ik wil mijn huis verkopen!